Ga naar content

Menü

Francis Scheyvaerts bietet Ihnen gerne die folgenden täglich frischen Menüs an:

 

Menu Jonge Generatie

€ 62,00 enkel menu € 87,00 met wijnpakket. Supplement kaas i.p.v. dessert: 7€

Verassingsmenu samengesteld met 4 marktverse gangen

Chardonnay-menu

€ 82,00 p.p.

Een gastronomisch 4-gangenmenu bereid met het beste van de zee. Menu met aperitief van het huis met hartige hapjes, een halve fles Chardonnaywijn en koffie. Enkel op donderdag en vrijdag.

Zondagmiddag - Pour un dimanche midi entre bois et bruyère

€69,00 p.p. Supplement kaas i.p.v. dessert:7€

Een gastronomische lunch met aperitief, wijnpakket en koffie.

Marktmenu. Au retour du Marché

€ 39,00 p.p. - € 58,00 p.p. incl. wijnpakket. Supplement kaas i.p.v. dessert: 7€

3 fijne gerechten gevarieerd volgens de dag marktaanbod. Enkel verkrijgbaar van dinsdagavond tot en met vrijdag

Recepties voor huwelijksfeesten. Cocktails voor bedrijfsfeesten.

Verschillende formules mogelijk.

LENTE - TERRAS MENU 2019

enkel menu 75,-€ met aangepaste wijnen 108,-€

Gastronomisch 6 gangen menu

  • Marmelade van witte asperges, dragon, Noordzeekrab en kalfsburger. Ponzu.

    2017 Imbuko Sauvignon Blanc South Africa
  • Schotse zalm, Lardo Colonnata. Primeur van bloemkool, Parmezaan, kropsla.


    2017 Imbuko Sauvignon Blanc South Africa
  • Belgische hoevekip, gesmoorde daslook, alikruikjes, Rovioli’s en gekonfijte citroen.

    2016 Pinot Grigio Guigan Winery South East Australia
  • Eend uit Challans, zoet-zuur sausje, little gem, zwarte look, Chorizzo . Aardappel Gnocchi

    2016 Merlot Domaine de Montmarin Côtes de Thongue
  • Enkele vers gerijpte hoevekaasjes – gegrild rozijnenbrood.

    2016 Merlot Domaine de Montmarin Côtes de Thongue
  • Vanille panna cotta, Moelleux Valrhona. Braambes en roomijs van ijzerkruid.

    2017 Tursan, Esprit de Landes Landes.

Restaurant Hippocampus Restaurant Hippocampus Restaurant Hippocampus Restaurant Hippocampus

NederlandsEnglischFrançaisDeutsch

Charme Boutique
Hotel - Restaurant
Hippocampus

Sint Jozefslaan 79
2400 Mol-Wezel (België)

T. +32 14 81 08 08
F. +32 14 81 45 90
E. chef@hippocampus.be

Het restaurant
à la carte is open op

Dinsdagavond vanaf 19.00
Woensdagmiddag 12.00 – 15.00
Woensdagavond vanaf 19.00
Donderdagmiddag 12.00-15.00
Donderdagavond vanaf 19.00
Vrijdagmiddag 12.00 -15.00
Vrijdagavond vanaf 19.00
Zaterdagavond vanaf 19.00
Zondagmiddag vanaf 12.00