Ga naar content
Menu's?  Maak hier uw keuze!

Menu

Francis Scheyvaerts biedt u graag de volgende dagverse menu's aan:

 

Degustatie-menu of Fijnproevers-menu

€ 75,00 p.p. - aangepaste wijnen € 27,00 pp

  • AUTUM SPECIAL – 2017



  • Gegrilde St. Jacobsvruchten, gerookte zalm.
    Salade van knolselder, truffel essence , kroketje van parmezan


    2017 LOS RISCOS Sauvignon Blanc Central Valley Chili
  • Gebakken zeescholfilet, zalf van pastinaak, jus van ossenstaart, prei




    2017 LOS RISCOS Sauvignon Blanc Central Valley Chili
  • “Op vel gebakken “ roodbaars. Aardpeer en Pack-Soi
    Warme dressing van citrus






    2016 Le Bottle Vin du Pays D’Oc Viognier
  • Half roodpootpatrijsje, natuurlijke jus. Cannelé de Bordeaux,
    Gekonfijt witloof, chutney van Butternut.



    2015 Finca La Estacada Tempranillo Cuenca Spanje
  • Feestdis van enkele vers gerijpte hoevekaasjes.
    Gegrild rozijnenbrood.


    2015 Finca La Estacada Tempranillo Cuenca Spanje
  • Doynnépeertje, ijs van ananas en gekarameliseerde noten. Panna cotta van moka.



    2014 Chateau Ladesvignes “Ma préférence” Monbazillac Moelleux Controlée

Quick Lunch

€ 30.00

Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie Verkrijgbaar van woensdag tot en met vrijdag.

Chardonnay-menu

€ 82,00 p.p.

Een gastronomisch 4-gangenmenu bereid met het beste van de zee. Menu met aperitief van het huis met hartige hapjes, een halve fles Chardonnaywijn en koffie. Enkel op donderdag en vrijdag.

Zondagmiddag - Pour un dimanche midi entre bois et bruyère

€ 68,00 p.p.

Een gastronomische lunch met aperitief, wijnpakket en koffie.

Marktmenu. Au retour du Marché

€ 39,00 p.p. - € 58,00 p.p. incl. wijnpakket

3 fijne gerechten gevarieerd volgens de dagmarkt en alleen verkrijgbaar van dinsdag tot en met vrijdag.

Recepties voor huwelijksfeesten. Cocktails voor bedrijfsfeesten.

Receptie met variatie van 6 koude en warme hapjes. Witte wijn en frisdranken. duur feest circa 2 uur. .

KERSTDEGUSTATIE – 2017

Prijs enkel menu €74,- Prijs met aangepaste wijnen: € 97,-

Kerstavond 24 december en kerstmiddag 25 december

  • Gerookte zalm – Noordzeekrab – Aubergines en ijs van yoghurt

    2016 Monopole Blanc KRESSMANN Sauvignon blanc Bordeaux AC
  • Médaillon van Lotte - Gekarameliseerd grond witloof – Lauwe dressing van citroen

    2016 Monopole Blanc KRESSMANN Sauvignon blanc Bordeaux AC
  • Luchtige flan van Bressegevogelte - Bouchotmosseltjes – Truffel
    Gesmoorde succurinesla – Romeinse kervel


    2016 Castillo de Enériz Chardonnay Navarra
  • Lende van hertenkalf – Jus met frambozen azijn.
    Gnocchi van bintjes en Postelkaas. Boerenkool - Schorseneren


    2015 Finca La Estacada Tempranillo Cuenca Spanje
  • Pralinétaartje met notenbiscuit – Crème brulée met steranijs
    Ijs van ananas - likeur


St SYLVESTER – 2017

Prijs menu met receptie : € 105,- Prijs all-in champagne, wijnen, waters, koffie : € 145,-

MUZIKALE OMLIJSTING

  • Ouverture Champagne Bouquin Dupont Grand Cru Avize.

    Thema Hapjes

  • Salade van Noorse kreeft - Ganzenlever Upignac - Koolrabi en groene asperges

    2016 Simonsig Chenin Blanc Stellenbosch
  • Opgevulde roggevleugel - Nantuasaus. Gekonfijte aardpeer - Chips -Spinazie

    2016 Simonsig Chenin Blanc Stellenbosch
  • Krokante Langoustine. Kalfsschnitzel - gesmoorde Andijvie - Soya

    2016 Sendero Royal Tempranillo Bianco Rioja
  • Ballotine van Fazantehen met truffel. Knolselder en champignons
    Pomme Dauphine - Veenbessen


    2015 Chateau La Perrière Côtes de Bordeaux AC
  • Panna cotta van Vanille - gepocheerd peertje - opgevuld soesje – mandarijntjes.

Restaurant Hippocampus Restaurant Hippocampus Restaurant Hippocampus Restaurant Hippocampus

NederlandsEnglischFrançaisDeutsch

Charme Boutique
Hotel - Restaurant
Hippocampus

Sint Jozefslaan 79
2400 Mol-Wezel (België)

T. +32 14 81 08 08
F. +32 14 81 45 90
E. chef@hippocampus.be

Het restaurant
à la carte is open op

Dinsdagavond vanaf 19.00
Woensdagmiddag 12.00 – 15.00
Woensdagavond vanaf 19.00
Donderdagmiddag 12.00-15.00
Donderdagavond vanaf 19.00
Vrijdagmiddag 12.00 -15.00
Vrijdagavond vanaf 19.00
Zaterdagavond vanaf 19.00
Zondagmiddag vanaf 12.00