Oud jaar 2021 - Beste vrienden, waarde klanten, Om alles vlot te laten verlopen, en om er een mooie en rustige oudejaarsavond van te maken, stellen wij voor om 'het feest menu oudjaar 2021' te starten om 17h45. Wij zullen dit jaar toasten op het nieuwe jaar 2022 om 22h30. (deze regel zal enkel gelden bij verplichte sluiting van de Horeca om 23h00)

Hotel   Hippocampus

Francis Scheyvaerts, de heer des huizes, geeft zijn gasten altijd een warm onthaal. Er zijn slechts enkele hotelkamers zodat bezoekers het gevoel krijgen het huis voor zich alleen te hebben. Deze hotelkamers zijn ruim en beschikken over Art-Déco meubilair, een recent vernieuwde badkamer, beige gestreept behangpapier en Bourgondisch vast tapijt. Alle kamers beschikken over een internetaansluiting! Er is een gratis afgesloten parking.

Een stevig ontbijt wordt geserveerd in een kamer op de eerste verdieping. Het omvat vers fruitsap, warme croissants, French brioches en verschillende kazen.

Golfers kunnen kiezen uit drie nabijgelegen golfterijen, de Kempensede Postelse en Golf Club Nuclea Mol.

Je kan de Kempen ontdekken op een fiets of Vespa. Ook de Norbertijner abdij in bosrijk Postel is een bezoekje meer dan waard.