Oud jaar 2021 - Beste vrienden, waarde klanten, Om alles vlot te laten verlopen, en om er een mooie en rustige oudejaarsavond van te maken, stellen wij voor om 'het feest menu oudjaar 2021' te starten om 17h45. Wij zullen dit jaar toasten op het nieuwe jaar 2022 om 22h30. (deze regel zal enkel gelden bij verplichte sluiting van de Horeca om 23h00)

Luxueus Zeiljacht te huur Offshore Adventure met de Sabian!

Zomeractie 2023: Exclusieve zeiltocht met de Sabian langs de Belgische kustlijn op een zomerse namiddag met gratis Captainsdrink in de jachthaven van Nieuwpoort. Prijs all-in: pp 75 euro.

De Sabian is een luxe-zeiljacht dat zowel geschikt is voor een romantisch weekendje weg met twee, als voor teambuilding of een leuk vrienden-uitje. Heb je zin in een avontuur op zee, een route langs de ongerepte natuur of gewoon een dagje heerlijk ontspannen. Het kan allemaal gebeuren met het luxe-zeiljacht "Sabian". Dit luxejacht, met zijn volledig uitgerust comfort die bestaat uit automatische piloot, bijboot, reddingsvlot, zwemvesten en conform aan alle veiligheidsvoorschriften, is " Sabian" de ideale partner voor avonturiers en sportievelingen om alle soorten wateren te trotseren. Voor zee zeiltochten naar de Kanaaleilanden, Londen, Vlissingen, Boulogne sur Mer...

Cateringfaciliteiten op het zeiljacht zijn mogelijk naar uw specifieke wensen. Het jacht is voor 8 personen en kan gehuurd worden met of zonder schipper.

Nuttige informatie ivm zeilen vind je  hier !

Sabian zeiljacht is te huur voor:

  • week of weekend-arrangementen
  • incentives, familie of bedrijven
  • romantische tochten bij zonsondergang
  • ...

Tarieven: zeiljacht Sabian kan je huren voor een dag, een weekend, een midweek of een volledige week. Contacteer ons voor het passende tarief!